Arama
Arama Sonuçları
Uyuşturucu batağındaki Kastamonulu kız şimdi tanınmaz halde!
Arkadaş ısrarıyla uyuşturucu bataklığına bulaşan Kastamonulu genç kız, aldığı yardımlarla tekrar hayata döndü…
57 vatandaş bilgilendirildi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında 57 vatandaşa bilgilendirme yapıldı.
Üniversitede ‘En iyi Narkotik Polisi Anne’ eğitimi verildi
Kastamonu Üniversitesi’nde (KÜ) ‘En iyi Narkotik Polisi Anne Eğitimi’ verildi.
Üniversitede ‘narkotik’ eğitimi
Uyuşturucu maddelerin insan sağlığı üzendeki etkisine dikkat çekmek ve üniversite personelini bilgilendirmek amacıyla Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Merkez Kütüphanesi’nde bilgilendirme eğitimi düzenlendi.
En İyi Narkotik Polisi Anne bilgilendirmeleri devam ediyor
Narkotik Şube polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ile vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ediyor.
Özel Annelere 'En İyi Narkotik Polisi Annedir' semineri verildi
Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda Kastamonu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından özel annelere seminer verildi. 'En İyi Narkotik Polisi Annedir' projesi kapsamında verilen seminere Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz da katılım sağladı.
“En büyük mücadele toplumu bilinçlendirmek”
Vali Avni Çakır, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla hazırlanan ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşları ve öğrencileri bilgilendirmeye devam eden Narko Tır’ı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Konuyla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Vali Çakır, Narkotik suçlarla mücadele de en büyük mücadelenin toplumu bilinçlendirmek olduğunu vurguladı.
‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ eğitimleri Bozkurt’ta devam etti
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde Bozkurt'ta kadınlara eğitim verildi.
290 kişi bilgilendirildi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında Tosya ilçesinde 228’i anne ve anne adayı olmak üzere toplam 290 katılımcıya bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.
Narkotik ekiplerinden 267 kişiye eğitim
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, “Narko Gençlik Modülü” ve “En İyi Narkotik Polisi Anne” projeleri çerçevesinde 267 kişiye eğitim verildi.
Narkotik Polisi Sahnede
Türk dünyası etkinlikleri dün itibari ile sona erdi. Programın son gününde Kastamonu İl emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, vatandaşlara sözlü ve videolu narkotikle mücadele amacıyla bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuldu.
“Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkalım”
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, “Narko Gençlik Modülü” ve “En İyi Narkotik Polisi Anne” projeleri kapsamında 409 katılımcıya bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuldu.
'Narkotik Anneler'in sayısı artıyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce,“Narko Gençlik Modülü”, “Narko-Rehber Modülü” ve “En İyi Narkotik Polisi Anne”projeleri kapsamında 643 katılımcıya bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuldu.
'Kastamonu'da en çok kullanılan uyuşturucu; metamfetamin'
İl Genel Meclisi’nin gündeminde uyuşturucu yer aldı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında neler yapılabileceği hakkında hazırlanan Çevre ve Sağlık Komisyonu raporu görüşüldü. Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Şahan ve Yeşilay Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü katıldı.
Uyuşturucuyla mücadelede 'Mart raporu'
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonlarını sürdürüyor. Mart ayında çok sayıda uyuşturucu operasyonu gerçekleştiren ekipleri, toplamda da 50 kişi hakkında işlem yaptı.
471 kişiye narkotik eğitimi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce,471 katılımcıya “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi.
Annenin ihbarı, uyuşturucu satıcılarını yakalattı!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimlerinde bir annenin verdiği bilgiler ışığında yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucu satıcısı 2 şüpheli şahıs yakalanarak, çıkarıldığı adli mercilerce de tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Jandarma bilgilendirmeye devam ediyor
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kastamonu Merkeze bağlı Bük Köy ve Eşen Köyü köy konağında vatandaşlara bilgilendirme semineri düzenlendi.
'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi devam ediyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Anadolu Hastanesi, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Kargaz Şubesi çalışanlarına “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi.
2021'de 11 bin 751 kişiye 'narkotik eğitimi'
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından , 2021 yılı içerisinde il genelinde toplam 11 bin 751 katılımcıya “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi.
'En İyi Narkotik Polisi Anne'
872 kadına 'uyuşturucu' eğitimi verildi.
Annelere 'uyuşturucu semineri'
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ,Bahçeşehir Koleji, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Tema Koleji, 10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Abdurrahman Paşa Lisesi, Kurucaören Ortaokulu, Kuzeykent Ortaokulu öğretmen ve velileri ile El Sanatları Müdürlüğü ve Dempaş Tekstil çalışanlarına yönelik “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi.
Narkotik'ten öğretmen ve velilere seminer
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizdeki birçok ilkokulda öğretmen ve velilerine yönelik “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi
Kastamonu AÇM'de, narkotikle mücadele eğitimi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından, 112 Acil Çağrı Merkezi personellerine eğitim verildi
O ilçede KADES’i tanıttılar…
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Araç ilçesinde, En İyi Narkotik Polisi Anne ve Kadın Acil Destek (KADES) projesi konusunda bilgilendirme yapıldı